Tip Tuesday 7

Tisdagen den 28:de februari och dags för ännu en Tip Tuesday!

På  Färjeterminalen, alla var supertrötta.

Kommentarer
Postat av: Ellen :)

Jag funderar på att åka på språkresa nästa sommar (2013) Men ingår flygbiljett i priset man betalar? (fram och tillbaka)

Hur mycket kostar en resa på ett ungefär? och hur sparade du ihop pengar till resan? (dom är väl inte så billinga heller) :)Uppskattar dina tips!:D

2012-03-02 @ 15:47:12
URL: http://ellengabriella.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag kan inte svara för andra bolag än STS eftersom det var dem jag åkte med men hos dem ingår hela resan från och till kursorten. Du kan se mer specifikt här: http://www.sts.se/sweden/ls/foraldrar/praktisk-information/Kostnaden per resa är väldigt olika beroende på vilken resa man vill åka på. Men min resa kostade ca 16 000 i sig men sen tillkommer fickpengar, busskort, om man vill ha några tilläggsaktiviteter (vilket jag rekommenderar) osv.

specifika priser hittar du på sts hemsida www.sts.seVad kul att du gillar mina tips! :)

2012-03-02 @ 17:57:13
URL: http://jerseyistheshit.blogg.se/
Postat av: Ida

och glömde skriva:

Här hittar du info om hur jag gjorde för att få råd med resan, och glöm inte att även LÄSA KOMMENTARERNA! ;)

http://jerseyistheshit.blogg.se/2011/april/utkast-april-24-2011.html#comment

2012-03-02 @ 18:01:02
URL: http://jerseyistheshit.blogg.se/
Postat av: Bemma

Hej!

Jag ska åka till Jersey i sommar och undrar lite om staden/centrum, vad jag läst i din blogg är det en festlig stad på kvällen och undrar då om det är mycket kriminalitet eller mycket våld? Sen har jag kollat igenom din blogg lite och läst från din resa och de låter som om du inte hade jättekul? Blev ganska opeppad när jag läste :( Är det en resa du skulle vilja göra om eller var det inte s¨å jättekul och du ångrar lite att du inte åkte ngn annanstans? Tacksam för svar!

2012-03-02 @ 19:49:50
Postat av: Ida

Det finns en baksida till allt men jag blev faktiskt chockad över hur du har tolkat min blogg. Jag hade det superbra och resan är det allra bästa jag gjort i mitt liv och jag ångrar det inte för ett öre!

Sen var det lite trubbel med min rumskompis t.ex. men jag lärde mig mycket av det, hur jag ska ta hand om mig själv när jag inte hade mina föräldrar där. Ledarna fanns ju klart där och dem hjälpte en när man behövde det men det blir aldrig samma sak som sina föräldrar. Så de saker som inte gick som dem skulle, om man säger så, lärde jag mig otroligt mycket på, bara nämn en händelse så berättar jag allt jag lärde mig utifrån den händelsen.

Vi hade skitkul och jag saknar Jersey och mina då nyfunna vänner varje dag. Jag kan gråta så mycket jag saknar dem, vi hade så kul tillsammans och vi tog hand om varandra och skapade ett band som vi alltid kommer att ha kvar.

Det är inte hög kriminalitet men visst jerseyborna kan gilla o dricka lite på fredag och lördagkvällarna och man borde vara lite extra försiktig då men om man jämför med andra städer så är St Helier en lugn stad. Plus, det finns alltid en ledare där tills alla kommit hem :)

Under hela resan har jag känt mig trygg med mina ledare och medresenärer och STS som bolag. Bara för att nämna en sak så när jag kände mig osäker för att ta bussen hem en kväll så skjutsade vår local leader mig hem.Återkom om det finns fler frågetecken! :)

2012-03-02 @ 21:52:43
URL: http://jerseyistheshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0