last day on Jersey

Sista hela dagen på Jersey och det regnar! Det har inte regnat ett skit under hela vår vistelse på Jersey men på sista dagen ska det klart göra det. Det stoppa inte oss dock! Det blev shopping för fulla muggar hela förmiddagen. Jag handla allt det jag hade funderat på att köpa och lite (läs: Mycket) till. Det var nice att få lite sådan tid precis innan vi skulle hem så man kunde handla det sista.
Lektionerna börja vid 13 till ca 16.

På kvällen hade vi vårt farewell party på en resturang som heter Champions som låg nära liberation square. Jag åt Curry of the day, eller vad den hette, och det var inte jättegott, lite för stakt och det smaka inte riktigt curry men med bra sällskap så slank det också ner.

Efter maten gick vi till stranden och grilla marsmallows (igen^^). Väldigt super avslutning!
Philip (ledare) Rebecka, Linnea, Linn

Laserquasar

Shitkul med laserquasar (typ laserdome) på morgonen!
Det var verkligen jättekul men det kändes lite wierd och göra det på morgonen. Tyvärr så förlora vårt lag men jag blev iallafall "top-gun" i laget. Det var på samma ställe som bowlingen så vi fick ta bussarna mot flygplatsen som ligger typ brevid.


Lektioner på det och kvällen kommer jag tyvärr inte ihåg hur den spenderades:/

Cliff path walk

Nice with a little workout!
Inte för att vi gick i världens tempo eller att det var så långt men det var nånting! :D
Vi började i Greve des leque (stavning:S) och gick till Devils Hole. Det tog ca 40-50 min kanske. Väldigt fina vyer måste jag säga. Jag slänger in några bilder:

Devils hole och djävulen är täckt av grenar.... Det kunde dem gjort bättre!

Lektioner som vanligt när vi kom tillbaka och efter dem drog vi hem för mat och för att frächa upp sig inför kvällen som innehöll ännu ett halvlamt disco. På detta discot så spela DJn faktiskt två svenska låtar vilket var nice annars var det som förra ;)

Corbiere Lighthouse

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men det tänker jag fixa nu!

Det är måndag morgon men inte lektioner utan Banana boat! Tur som man får ha ibland så är det på vår strand vid Gorey så jag och Sofia slipper gå upp tidigt för att ta bussen in till St Helier.
I grupper om 4 eller 5 så sätter vi oss i tur och ordning på bananaboaten. Jag åkte med Linn, Linnéa och Emma (ledare från skåne). Allt med det var kul, utom att ramla av som vi gjorde tre gånger.... Man fick kallsupar av supersalt vatten som brände i halsen. Inte kul! Men jag skulle definitivt göra det igen!:D
Upp på stranden igen efter 10 min på bananaboaten, byta om snabbt och sen dra mot busshållplatsen. Väl inne i stan så är det bara att gå raka vägen till skolan (vi tog en liten omväg till bankomaten och SPAR men det var det nog ingen som märkte?). Eftermiddagslektioner är inte lika kul som förmiddags lektioner (om lektioner någonsin kan bli kul). Man är trött efter morgonaktiviteten och det sista man vill göra är att gå till skolan efter att haft så roligt.


Efter middagen så drog en del av oss till Corbiere Lighthouse (vissa valde att stanna hemma). Så fint och mysigt i solnedgången!
vid Corbiere lighthouseViktoria Sofia Rebecka och Nielsvid Corbiere lighthouseLinnea, Linn och Hanna-Louise


Adventure

Stackars Amira hade fÖrlorat sin plÅnbok! SÅ stÖrigt nÄr sÅnt ska behÖva hÄnda pÅ sin sprÅkresa och hon har ju tom varit pÅ sjukhuset hÄr ocksÅ. SÅ Philip fick hjÄlpa henne medan vi andra drog till Havre de pas (igen) men en annan del  av den stranden. Den delen vi var pÅ kunde man bada oavsett hur det lÅg till med tidvattnet eftersom dem hade skapat typ en pool.
Efter det gjorde vi nÅgot riktigt skoj (dem som hade kÖpt till det). Vi Åkte kingswing och zipline. Vi fick bÖrja med att sÄtta pÅ oss selar och hÄlmar innan vi bÖrja med kingswing. Kingswing Är precis som det lÅter, en stor gunga. Man fick sitta ner och bli fasthakad och sen hissade kamraterna upp en lÅngt i luften. NÄr man vÄl var hÖgst upp och instruktÖrerna sa OK fick man dra i ett litet rep och sÅ bar det ivÄg! Roligaste var dem tvÅ fÖrsta "swingen".
Sen var det ziplinens tur. Man blev fast hakad i ryggen pÅ selen och sen var det det som linbanan vi har hemma. FÖrutom att den var stÖrre och att man inte sitterner utan snarare flyger.
Även denna dagen var varm fÅ det var skÖnt att fÅ av sig selen och hjÄlmen nÄr vi var fÄrdiga.
och denna kvÄllen kommer jag inte heller ihÅg... Men det var iallafall en bra dag:)l.

Superhot!

Vilken varm dag det var helt klart den varmaste dagen  Än sÅ lÄnge!  Egentiligen var det inplanerat att Åka till Ön Sark fÖr dem som ville, men det ville ingen. IstÄllet firade vi Dennis och Christophers 18-Årsdag pÅ stranden. Vi fick vÄnta i typ en-en o en halv timme innan Nils o Simons vÄrdfamilj Äntligen kom med tÅrtorna. Supergott!
Sedan drog vi till Havre des pas stranden fÖr att dÄr mÖta clubeleverna fÖr att ha ett world championship. Alla i vÅr grupp var trÖtta av vÄrmen och kÄnde sjÄlvklart inte fÖr att hÅlla pÅ med massa tÄvilngar  i hettan men det var vi tvugna till ÄndÅ!
Det blev inte sÅ pjÅkigt men iallafall!
KvÄllen kommer jag tyvÄrr inte ihÅg hur den spenderades:/
! .

Beachday!

Efter morgonlektionerna drog vissa till Living Ledgend och kÖrde gokart med Philip och vi andra drog till the town beach med Holly. Very nice view of Elisabeth Castle. Det var ett par som precis hade gift sig dÄr ute och nÄr vi gick fÖr att kÖpa glass sÅ sÅg vi den underbart fina bruden och efter henne kom alla gÄsterna ÅÅÅhh sÅ fina dem var!
Även pÅ kvÄllen drog vi till stranden men dÅ istÄllet till Havre des pas fÖr att ha Club evening tillsammans med clubeleverna. Vi grilla marsmallows och kÄka kex och hade det trevligt. Det var en som satt och spela gitarr sÅ det var helt klart en av dem bÄsta kvÄllarna!!

RSS 2.0