Location and Living

"Hej Hej! Jag hade en liten fråga om hur man bor i familjerna. Bor man två och två eller mer eller mindre. Sen om man bor ganska bort från "allt" t.ex. stranden eller stan osv vad gör man då, och hur kommer man isf in till stan/stranden. Jag ska gå en surfing kurs också. Gick du på den? Var den bra? :)"

Man bor minst två och max fyra i varje värdfamilj (om det inte skulle vara så att en värdfamilj bor i en mansion eller nått, då kan det bli fler). På Jersey är allt hyfsat nära. Det längsta man kan komma att åka är nog 40 min max med buss in till stan, men det är ALLTID nära till stranden. Jag bodde ca 300m från stranden. Sen hittas det alltid på grejer inne i stan(där samlingsplatsen är) och runt på Jersey så man ska inte vara orolig för att bo för långt borta.

Jag surfade aldrig med önskar att jag hade det. Du kan läsa mer om sufringen i ett av mina gamla inlägg här: http://jerseyistheshit.blogg.se/2012/january/vagsuring.html#comment scrolla bara upp ;)

Ställ frågor!

Jag vill bara säga att ni fortfarande får ställa frågor. Jag kollar in efter kommentarer nästan varje dag så var inte rädda för att skicka iväg en kommentar! :D

RSS 2.0