Fråga

"Alltså var det bara tjejer som åkte, eller var det killar också? Och träffade man vänner där?`VAr det en stad med många ungdomar, och typ fester och sånt, eller var det bara gamlingar? :)"

Förlåt Elin, jag måste ha missat din fråga men jag hoppas att det inte gör något att jag svarar nu.

Majoriteten var helt klart tjejer men det fanns också killar. 5 av 32 var killar i vår grupp men det var desto fler i "club-gruppen". 

Man träffar helt klart vänner! Vissa bättre än andra. Eftersom alla vill lära känna nya människor så går det väldigt lätt. Jag har fortfarande kontakt med vissa av mina medressenärer och jag har ALLA på facebook, samlade i en fin liten grupp så vi alla kan ta kontakt om vi känner för det. :)
Det här med åldern på männikorna på Jersey.... Det är väl lite av allt skulle jag gissa. Jag fick inte känslan "shit vilken gammelstad" eller det motsatta. Men det jag kan säga är att det är extra viktigt att vara förskitig på fredag och lördagkvällarha, Jerseyborna gillar att dra till puben då men dem flesta är ofarliga. Men ha alltid vänner omkring dig, gärna minst en kille. Det spelar ingen roll hur han ser ut, om han är liten spinkis eller muskelberg, småläbbiga gubbar håller sig borta. Jag kan lugna dig med att ledaren finns alltid i närheten tills alla lämnat Liberation Station (busstationen).

När jag kom hem

Nu har jag fått en förfrågan av Hedda om att skriva hur det var efter resan och det gör jag klart mer än gärna.  Jag är lite osäker på vad du syftade på men jag tänker jag skriver lite av varje så får du fråga om du fortfarande har något frågetecken kvar. :)

När vi fem köpenhamnare hade landat och hämtat vårt bagage så gick vi mot utgången där alla nära och kära väntade. Litet ledsamt adjö till mina medressenärer och sen träffade jag pappa och mina två systrar. Samtidigt som det kändes länge sen sedan man träffade dem så kändes det som igår, en väldigt olustig känsla.
Det första dem lägger märket till är min dialekt. Den har klart förändrats ganska mycket eftersom man har umgåtts så mycket med folk från hela Sverige och delvis från andra länder(Jersey mest, spanien, norge, finland, danmark även fast jag inte åkte internationel). Dem försöker att inte skratta eller härma mig men det var tydligen svårt, haha. Bara att komma genom dörren var lika olustigt som att träffa familjen igen.
De kommande veckorna hade jag svårt att göra något med min tid, jag hade ju bytt vardag igen. Från grundskola till sommarlov till sommarjobb med tidiga/sena morgonar till att bo på Jersey som var helt olikt allt annat till sommarlov och sen att börja gymnasiet. Ni kanske förstår att jag blev lite förvirrad där i slutet?
Det var svårt att anpassa sig igen helt enkelt.
Kontakten tappade jag inte och har fortfarande inte gjort med en del av de som åkte med mig. Man kan verkligen hitta bra vänner som man lär känna väl efter att ha spenderat tre veckor med dem.Svara jag på din fråga? :)

Så ser MyPage ut


RSS 2.0