Frågor är fortfarande välkomna!

Jag tittar in här några gånger i veckan, så om ni har några frågor till mig så ställ dem i kommentarerna. Jag tror dock det mesta är svarat på om ni tittar tillbaka i min blogg :)

Röstningen till mig som Lucia pågår till den 2 december, så gå gärna in och rösta på Kandidat 1 :) http://app2.lokaltidningen.se/landskrona/lucia12/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag ska på språkresa till Jersey denna sommar (2013) men mina vänner säger att det enda man gör på domhär språkresorna är att festa och supa och det var ju inte en festresa jag planerade riktigt, men är det sant?

Svar: Hej! Nej, det är verkligen inte sant (om det är på något ställe så skulle det vara på malta) . STS har nolltolerans mot det och den som bryter mot det får åka hem och betala hemresan själv.
Ida

2013-01-07 @ 18:52:24
Postat av: nyfiken

hej! jag ska till jersey men jag är 13 år! hur gammla är folk som åker! asså är alla typ 17 år?

Svar: Hej! Den största årsgruppen brukar vara dem som är 16 år men 17åringar och 15åringar är också mycket vanliga. I min grupp fanns där en som var 14 och hon var yngst. Men åldern kände jag inte spelade någon roll. Så du klarar dig säkert bra ;)
Ida

2013-01-11 @ 22:29:14
Postat av: Parisa

Tyler du man borde välja surfning? ;)

Svar: Det tycker jag definitivt! Jag ångrar att jag inte gjorde det, alla andra hade askul! :D
Ida

2013-02-07 @ 21:50:24
Postat av: Anonym

Var det bara tjejer på resan, verkar så när man ser alla bilder hehe :)

Svar: haha, nej inte bara tjejer men många tjejer, det var 5 killar av 32 har jag för mig ;)
Ida

2013-03-31 @ 18:54:11
Postat av: Norea

Hej!
Jag ska åka till Jersey i sommar, och tänkte bara fråga hur vädret är där? Hur är det i Paris också?

Jag vet att det ändras ju hela tiden och troligen inte är samma som det var för dig, men du kanske kan säga på ett ungefär hur varmt/kallt det var och hur vädret var i allmänhet? :)

Svar: Det var varmt hela tiden, det pendlade mellan ca 18-30 grader. I Paris hade vi oturen att det regnade en halv dag, men det kan man ju inte styra. Annars var det kanonväder både i Paris och på Jersey :)
Ida

2013-05-13 @ 18:41:52
URL: http://dreaminginanotherworld.tumblr.com
Postat av: Anonym

Hej!
Vi ska åka till Jersey i sommar och kommer också att bo hos Shelley Osborne, hur många språkreseelever var ni i familjen? Finns det något som du rekommenderar oss att göra på Jersey? Är barnen i familjen trevliga, umgicks du mycket med dom? Låg huset bra? Hur lång tid tog det till skolan? Var det många av eleverna som bodde i närheten? Bodde de flesta i värdfamilj eller på hotell? Och de som bodde på hotell blev dom väldigt tajta och umgicks bara med varandra?

Svar: Hej vad kul!Vi var två stycken men det kunde bo tre där. Det finns så mycket att göra och jag tycker ni ska göra så mycket ni bara hinner! Det finns två saker jag ångrade att jag inte gjorde var 1. surfade (alla andra hade skitkul) 2. förlja med familjen till gorey castle när dem frågade. Huset låg nära stranden, jersey pottery och nära en busshållsplats och området är supermysigt och (enligt min local leader) det säkraste på hela Jersey. Med bussen tog det ca 30min in till st helier där både träffpunkt och skola ligger. Nej det var bara vi som bodde i Gorey. Vår grupp bestod bara av elever som bodde i värdfamilj men vi träffade hotellgruppen ett par ggr.
Ida

2013-05-26 @ 14:58:21
Postat av: Anonym

Hej! Vad skrev du i brevet till din värdfamilj?

Svar: Hej! Det var så länge sen så jag kommer knappt ihåg men jag skrev typ lite om mig själv och vad det var jag ville få ut av resan och att jag såg fram emot att träffa dem :)
Ida

2013-06-07 @ 18:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0