Resa ensam?

"Hej hej jag är riktigt taggad för att kanske åka på språkresa nästa år och undrar, jag ska åka själv hade jag tänkt, men det ända jag är rädd för är att jag kanske skulle bli helt "forever alone" ! finns det risk för det? Var det någon i din grupp som blev det, eller åkte du ensam? Hur var det? berätta gärna! :D Och en sista fråga är,det är ju mycket pengar det handlar om, är det värt det?"

Du kommer INTE att bli ensam! I en grupp på minst 30 pers så är sannolikheten väldigt låg på att du inte ska hitta någon att trivas med. Om du inte skulle klicka med någon direkt så gör det inget, eftersom ni gör så många aktiviteter tillsammans så kommer man att lära känna varanndra och hitta en eller (och troligtvis) flera som du gillar att vara med lite extra. Jag tyckte om de flesta i min grupp (man kan ju inte älska alla) och umgicks också med alla i gruppen även när vi delade upp oss som t.ex. när vi shoppade, dock hade jag dem som jag klickade extra bra med som jag umgicks mest med. Det är också dem jag håller kontakten med mest idag. Det var ingen i gruppen som jag känner blev "forever alone".
Allt inräknat (och då menar jag allt) så kostade resan mig ca 20 000 och 15000 av dem lyckades jag fixa ihop själv med försäljning med kvällsposten och diverse småjobb hos släkten. Resan är värd det, utan frågetecken! Språkresan till jersey är det bästa jag någonsin gjort.

Jag åkte ensam och hade aldrig velat åka tillsammans med någon. När man väl får chansen att testa sina vingar så gör det ordentligt!


Rebecka, Christopher, Dennis, Linn och Linnea. Eller med andra ord, mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Umgicks man mest med svenskar eller blev det ganska mycket blandat? :)

Svar: Jag åkte ju på en classic resa och inte en international så min grupp bestod bara av svenskar vilket gjorde att man mest umgicks med svenskar. Sen umgicks vi med "icke svenskar" de gånger vi var tillsammans med internationalgruppen (tre-fyra ggr kanske?) och sen självklart med värdfamiljen, local leaders och dem man träffa på stan, bussen och när vi gjorde alla olika aktiviteter osv. :)
Ida

2012-08-20 @ 16:59:33
Postat av: sara

var alla discon roliga? var det mycket folk på dom? sammarbetade sts med ef på något sätt vid till.ex. discon? hur ofta var det discon? tacksam för svar!:)

Svar: Gjorde ett inlägg som svar på frågan, hoppas du tycker det var ett bra svar :)
Ida

2012-08-24 @ 22:48:24
Postat av: Agnesita - foto och teckning

Men åh den där affären :') det var typ Opium och Cannabis där som rökelse x) jag okte också själv och det var ett väligt bra beslut!

2012-08-26 @ 18:01:12
URL: http://happydayz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0