Adventure

Stackars Amira hade fÖrlorat sin plÅnbok! SÅ stÖrigt nÄr sÅnt ska behÖva hÄnda pÅ sin sprÅkresa och hon har ju tom varit pÅ sjukhuset hÄr ocksÅ. SÅ Philip fick hjÄlpa henne medan vi andra drog till Havre de pas (igen) men en annan del  av den stranden. Den delen vi var pÅ kunde man bada oavsett hur det lÅg till med tidvattnet eftersom dem hade skapat typ en pool.
Efter det gjorde vi nÅgot riktigt skoj (dem som hade kÖpt till det). Vi Åkte kingswing och zipline. Vi fick bÖrja med att sÄtta pÅ oss selar och hÄlmar innan vi bÖrja med kingswing. Kingswing Är precis som det lÅter, en stor gunga. Man fick sitta ner och bli fasthakad och sen hissade kamraterna upp en lÅngt i luften. NÄr man vÄl var hÖgst upp och instruktÖrerna sa OK fick man dra i ett litet rep och sÅ bar det ivÄg! Roligaste var dem tvÅ fÖrsta "swingen".
Sen var det ziplinens tur. Man blev fast hakad i ryggen pÅ selen och sen var det det som linbanan vi har hemma. FÖrutom att den var stÖrre och att man inte sitterner utan snarare flyger.
Även denna dagen var varm fÅ det var skÖnt att fÅ av sig selen och hjÄlmen nÄr vi var fÄrdiga.
och denna kvÄllen kommer jag inte heller ihÅg... Men det var iallafall en bra dag:)l.

Kommentarer
Postat av: feliciaemelie

Hej!

Vad heter gatan där Jeffs ligger? Och vilket nummer? (där du köpte converse).Kram!

2011-08-05 @ 20:12:00
URL: http://fephasion.blogg.se/
Postat av: haapi

Hej!
Din blogg har hjälpt otroligt mycket och jag har läst igenom den flera gånger, haha.
Tänkte bara fråga hur man köper till kingswing och zipline, för jag har inte läst något om det. Kanske det inte finns längre, men alltid bra att fråga. Jag har köpt Explorer pass, ingick det där? :)

Svar: Hejhej! Vad kul att du gillar bloggen :Dkingswing och zipline fick vi köpa till på plats och ingick inte i explorer passet ;)
Ida

2013-06-16 @ 22:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0