Location and Living

"Hej Hej! Jag hade en liten fråga om hur man bor i familjerna. Bor man två och två eller mer eller mindre. Sen om man bor ganska bort från "allt" t.ex. stranden eller stan osv vad gör man då, och hur kommer man isf in till stan/stranden. Jag ska gå en surfing kurs också. Gick du på den? Var den bra? :)"

Man bor minst två och max fyra i varje värdfamilj (om det inte skulle vara så att en värdfamilj bor i en mansion eller nått, då kan det bli fler). På Jersey är allt hyfsat nära. Det längsta man kan komma att åka är nog 40 min max med buss in till stan, men det är ALLTID nära till stranden. Jag bodde ca 300m från stranden. Sen hittas det alltid på grejer inne i stan(där samlingsplatsen är) och runt på Jersey så man ska inte vara orolig för att bo för långt borta.

Jag surfade aldrig med önskar att jag hade det. Du kan läsa mer om sufringen i ett av mina gamla inlägg här: http://jerseyistheshit.blogg.se/2012/january/vagsuring.html#comment scrolla bara upp ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Kanske en lite konstig fråga men jag ska iväg och resa om ett tag och såg att du hade tagit tabletter för att skjuta upp mensen. Det jag undrar är om de behövdes skrivas ut av läkare eller om de fanns på apoteket. Tacksam för snabbt svar! :)

Svar: Dem behövde bli utskrivna av läkare ;)ledsen att det tog nån dag att svara men har varit lite upptagen :/
Ida

2012-10-23 @ 17:53:26
Postat av: Anonym

hej! 2 frågor...
1. hur var vädret var det varmt?
2. hur var shoppingen? var det dyrt?

Svar: 1. Det är inte suuper varmt men det är VARMT och sol i princip varje dag :D ps. glöm inte dricka! 2. St helier är ju inte så stort så det finns inte sådär väldigt mycket butiker. Priserna är ungefär som Sverige ;)
Ida

2012-10-25 @ 19:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0