Packlista

Hej allihopa! Nu har jag blivit färdig med min packlista. Den blev mycket längre än vad jag trodde men jag får väl se hur mycket som får plats i resväskan sen när jag väl börjar packa. Jag tror dock att jag kan ta bort vissa onödiga saker. Jag har även hittat tips på nätet speciellt från bloggar och STS-facbooksida . Dem jag kommer på nu är :
  • Ta med en föreningskontakt till adaptern och på så sätt kan man använda flera elektronik saker samtidigt
  • Inte packa en massa "om i fall att"
  • Inte packa udda plagg som inte passar ihop med de andra plaggen man har med sig
  • Ta inte med för mycket! Man kan tvätta + att de man shoppat får man med sig hem
  • Nackkudde till flyg och buss (vi ska ju åka buss i ca 5h)
Sidor jag har använt mig av:
Andra roliga språkreserelaterade sidor jag bluker kolla in:

Ses när jag har nått nytt att komma med!

29 dagar kvar

Vi har kommit till den punkt som säger att det nu är mindre än en månad kvar! MINDRE ÄN EN MÅNAD! Helt otroligt asså! Kommer ni ihåg när jag skrev att det var 69 dagar kvar? Känns lite som igår det där.... men nu har det gått ytterligare 40 dagar sedan dess och nu har vi bara 29 dagar to go.
Jag läser på Sts's facebook sida om folk som redan lämnat sverige och jag kan inte säga annat än att jag är avundsjuk. Men sen när dem har kommit hem så kan dem vara avundsjuka på oss eftersom vi har allt det roliga framför oss. Ännu en anledning till att jag valde så sent tror jag.

Jag längtar!

Smått o gott

Det har inte hänt så mycket i "språkresevärlden" vad det gäller min del men lite små grejer har hänt som jag hade tänkt berätta om i detta inlägget.

Dagen innan jag fick reda på min värdfamilj så fick jag hem slutfakturan, Membershipcard,"vätskepåse" (kommer inte ihåg vad den heterxD)och lappar att sätta på väskorna. 
Ja sen finns det väl inte mycket mer att säga om det.

Jag har också fått reda på att jag ska bo med Sofia i the Osborne family. :)

Äntiligen så har en person som åker från köpenhamn (precis som jag) joinat vår grupp på facebook som jag nämnt tidigare. Vi är ju bara 5 som åker därifrån så det kanske inte är så konstigt.
Väldigt kul i alla fall att ha träffat (på nätet) en person som ska åka med mig! :D

37 dagar kvar!

RSS 2.0