Frågelifråga och svarelisvar

"Hur mycket får man vara ensamma utan ledare? Får man t.ex gå på bio själva?"
 
Ledarna är alltid tillgängliga på ett eller annat sätt.  Ledarna är inte heller bara en ledare utan också "en i gänget" eller hur man ska uttrycka sig. Så att säga hur mycket vi fick vara utan ledare är svårt att säga. Vi fick tid till göra vad vi ville och en stor del av resan formade vi själva. Jag kände aldrig att jag var fast eller bunden. Ett svar som kan appiliceras på många frågor gällande språkresor är "Fråga din ledare när ni kommer fram så löser ni det säkert på ett bra sätt" ;) 


Vi hade vår underbara ledare Philip!
Här har ni mig och Philip när vi bowla :)

Busskort

Tror jag nämnt detta förut men nämner det igen då flera har ställt frågan!

Den andra dagen på Jersey så får ni som behöver köpa ett busskort. Jag har för mig att det kostade ungefär 500-600 sek (ca 50-60 pund) för att ha under hela resan. Håll hårt i kortet och se till att inte tappa bort det eller förstöra det, ingen vill betala samma summa igen. Kortet som ni får visar ni bara för busschaffören så får ni gå ombord.

Vilka är det då som behöver/inte behöver busskort?
Om man kan ta sig till skolan/in till stan till fots så blir det billigare utan busskort. Dem utflykter som kräver att ni åker buss till betalar man då kontant men det blir ändå billigare än att köpa busskort.
Alla andra (dvs de flesta) behöver ett busskort.

ALLT DETTA KOMMER ERA LEDARE ATT HJÄLPA ER MED!!


Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det jag skriver på den här bloggen beskriver hur JAG hade det på MIN språkresa med STS. Sannolikheten är dock stor att det funkar på samma eller liknade vis när ni åker (främst med STS då).
 
Puss på er!

Tip Tuesday pause

Tip Tuesday tar nu en liten break på någon vecka p.g.a idétorka och mycket skola. Men fortsätt kolla in här då o då, man vet aldrig när det kan komma ett inlägg ;)

Tip Tuesday 16

Bara för att det är första maj så slutar inte Tip Tuesday så här kommer den!


RSS 2.0