Tip Tuesday 1

Jag har tänkt starta en liten kategori som jag kallar "Tip Tuesday", fiffigt va?hehe. Dessa kommer innehålla ett tips inför, under eller efter en språkresa och kommer komma  varje tisdag som ni nog redan listat ut. Så vad tycker ni? låter det bra?Dåligt?
I vilket fall som helst så kommer här det första:
Papperna jag fick hem i April

Kommentarer
Postat av: Daniel

En jätte bra ide Ida!

2012-01-12 @ 12:56:13
URL: http://danieliusa.blogg.se/
Postat av: Bemma

Hej!

Jag ska till Jersey i sommar, ibörjan var jag jätte taggad och så men nu börjar det mer vända till ångest. Känns som att eftersom jag väljer classic kommer det vara många yngre än mig ( jag e 15) och väldigt lite killar. Hur var det för dig?

Sen är jag också sugen på att lägga till surfa, gjorde du det? vet du vad alla andra gjorde medans vissa surfade? var det mkt stressigt för surfarna? Skrev kanske lite klyddigt men du kan försöka svara hehe :)

2012-01-12 @ 15:59:47
Postat av: Ida

Daniel: Tack! vad bra!Bemma: Om man väljer classic eller international spelar ingen roll om man ser till hur gamla eleverna är eller hur många killar det är.

Jag åkte när jag skulle fylla sexton och dem flesta var lika gamla som mig eller ett år äldre eller yngre. Visst det var lite killar men det är det om du väljer international också. tyvärr..;)

jag svarar om surfingen i ett inlägg för det är många som har frågat om det :)

2012-01-13 @ 13:02:57
URL: http://jerseyistheshit.blogg.se/
Postat av: Rebecka Åström [Foto]

Jättebra! :D

2012-01-13 @ 15:09:34
URL: http://rfoto.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Hej Ida!Det är jag som sköter STS bloggen. Jag vill att du ska vara med och sköta den, skriva tips mm. göra nästan vad du vill ;) Hur låter det?Hör av dig!

MVH

Daniel Thomsen

Ambassadör

STS bloggen

2012-01-13 @ 16:21:58
URL: http://stssprakresorbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0