"Vi som ska till Jersey 17/7 Classic med STS"- facebooksida

Jag har skapat en grupp på facebook som är för dem som ska med mig den 17/7.  Den heter "Vi som ska till Jersey 17/7 Classic med STS". Där har nu samlats 20 elever av dem 32 elever som ska med. Allt vi saknar nu är alltså 12 personer. Dessa 12 efterlyser jag nu! Det hade varit riktigt kul om alla hade kunnat samlats på fb-sidan. Jag vet att det är mycket begärt men man kan alltid försöka.
Ledarna hade också varit kul om vi fått med på den sidan. Än så länge vet jag inte vem det är vi ska ha som ledare men om någon vet så tipsa gärna.


På denna fb-sida så har jag nu märkt att folk börjar få kontakt med varandra. Vissa har fått reda på vilken värdfamilj dem ska bo i och frågar om det är någon annan som också ska bo där, och vissa har t.o.m fått brev från sin värdfamilj. När dessa saker händer så börjar folk ta kontakt med varann vilket jag tycker är väldigt kul. Det visar bara att mitt intiativ till att starta den sidan har gett något, precis som jag hoppas att denna bloggen ska göra någon nytta. :)
Jag har ännu inte fått reda på hos vem jag ska ska bo hos men jag hoppas det kommer snart. ;)

Jag vill också påminna om att jag bara skiver om sånt som rör min språkresa i denna bloggen, så om ni inte tycker att det händer så mycket här så är det helt enkelt för att jag inte har något att skriva om. Ni får jättegärna skriva i komentarerna om det är något ni vill att jag ska skriva om för då gör jag det. Men annars skriver jag så fort det finns något värt att skriva! Så fortsätt bara att kolla in lite då och då för jag lovar att någon gång kommer ett nytt inlägg! Samma sak gäller om ni vill att jag ska skriva någonstans att jag gjort ett nytt inlägg. Bara kommentera så skriver jag!:D

69 dagar till avresa!
Bye!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0