Placement test

Frukosten bestod av fingor (sockrade) och mjÖlk, rostat brÖd och Äppel juice. Inte den bÄsta fukosten direkt, speciellt inte nÄr man Är van vi all bran, naturell fil och blÅbÄr eller nyttigare brÖd med skinka och kanske nÅgon grÖnsak pÅ... Men det funkar :)
Tog ettan till LS (Liberation sqaure) och gick sedan upp till skolan dÄr vi mÖttes av en polis som berÄttade om lagar, regler och om hur vi ska hÅlla oss och vÅra saker sÄkra. Efter fick vi gÖra vÅrt placement test som sen hjÄlper ledarna att dela upp oss i klasser.  Det var bara fylla i a, b eller c. Vi skulle gÅtt lÄngs med klipporna men eftersom bussen var full sÅ fick vi shoppa 2h ist vilket var nice. Jag handla en del pÅ body shop fÖr det var verkligen mkt billigare dÄr Än vad det Är hemma.
Efter vi varit hemma och Ätit typ pastastuving med friterad kyckling sÅ drog vi in till stan igen fÖr treasure hunt. Vi blev indelade i lag om fem personer och det blev jag, kim, emma, dennis och sara. Vi delade listan  sÅ tog jag dennis och emma den svÅra delen (eftersom vi var flest) och dÅ tog kim och sara den lÄtta delen. det  var saker som t.ex. how many steps are there up  to school? eller take a photo with a man with a beard. SÅ dem var riktigt roliga och mÅnga gick ut pÅ att man skulle frÅga lokalbefolkningen. Vi vann inte men det var lots of good fun!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0